Službene korepetitorice

Sae Lee jedna je od najtraženijih korepetitorica svoje generacije. Njena mogućnost da komunicira s drugim glazbenicima na vrhunskom instrumentalnim i umjetničkom nivou oduševljava publiku.
Gostovala je na brojnim važnim festivalima i događanjima uključujući Piano festival Enghien (Francuska), International Conference Nevada-Semipalatinsk u Kazahstanu te japanski TV program Classic-club. Osim s glazbenicima, surađuje i s baletanima među kojima su Aurélie Dupon, Kevin O’Hara i Rachel Beaujean.
Po završetku studija na University of Music Toho-Gakuen, Sae Lee se nastavila školovati na Conservatoire National Supérior de Musique de Paris kod profesora Michela Beroffa i Erica Le Sagea. Diplomirala je glasovir i komornu glazbu s najvišim ocjenama. Dobitnica je nagrada na Međunarodnom natjecanju u Padovi te Međunarodnom natjecanju pijanista Albert Roussel. Od 2004. godine sa saksofonistom Mihom Roginom djeluje u duetu Kalypso, koji je u nagrađivan na Međunarodnom natjecanju Komorne glazbe FNAPEC. Kalypso je također osvojio nagradu na Međunarodnom natjecanju komorne glazbe Carlo Soliva. Sae Lee gostovala je na radio i televizijskim programima u Japanu i Europi. Redovito sudjeluje na glazbenim festivalima, održava recitale i sudjeluje na koncertima komorne glazbe u Europi i Japanu.

Irèn Seleljo rođena je 1987. godine u Uzhgorodu u Ukrajini. Klavir je počela očiti od majke, nastavila se školovati u klasi Erzsèbet Belàk u St. Stephan Music-High School u Budimpešti, a studirala je na Muzičkoj akademiji Ferenc Liszt u Budimpešti u klasi Attile Némethy and Istvána Gulyása. Godinu 2008. provela je u SAD-u učeći klavir kod Jeremyja Denka. Nakon što je diplomirala kao solist i pedagog, nastavila je studij u korepeticiji na Konservatorium Wien Privatuniversität u klasi Denise Benda.
Seleljo redovito nastupa s brojnim instrumentalistima, a premda njen repertoar uključuje brojne glazbene stilove, posljednjih godina posebnu pažnju posvećuje suvremenoj glazbi. Nastupa u komornim sastavima Duonarchie i Seleljo Duo, te kao solistica i komorna glazbenica na prestižnim festivalima i recitalima u Mađarskoj, Austriji, Španjolskoj, Sloveniji, Italiji, Rumnjskoj i Čileu. Od 2013. godine radi kao korepetitorica na Kunstuniversität u Grazu i na Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt u Beču.